Du er landet på Batterioplader.dk, det helt rigtige sted at finde Stiga oplader. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stiga oplader tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stiga standard oplader 48 V

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Stiga standard oplader 48 V” fås til 469,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stiga oplader 48 V ePower EC 415 S standardlader, har plads til ét batteri af gangen og passer til alle ePower 48 V batterier, herunder alle batterier fra 500-serien, 700-serien og 900-serien.
Udgangsstrøm på 1,5 A EU-stik…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Stiga Akku Græstrimmer SGT 500 AE (inkl. batteri og oplader)

Sidste produkt på vores liste er Stiga Akku Græstrimmer SGT 500 AE (inkl. batteri og oplader) som vi har fundet til 1695,- hos Havehandel.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den nemmeste og mest præcise måde at klippe og trimme plænens kanter på er med en græstrimmer eller buskryder.
Denne Stiga SGT 500 AE er perfekt til dig, der har en lille eller mellemstor græsplæne.
Den er batteridrevet og har en driftstid på ca. 20 minut…

Se hos Havehandel.dk ❯❯

Dyreste Stiga Oplader på listen er Stiga Akku Græstrimmer SGT 500 AE (inkl. batteri og oplader) fra Havehandel.dk med en pris på 1695.00. Billigste udvalgte Oplader er Stiga standard oplader 48 V som du kan købe for 469.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 1226 kr.
Ovenstående Stiga Oplader data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, Havehandel.dk). Alle Stiga Oplader tilbud er opdateret i dag 06-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Oplader guides:

Fandt du ikke det rigtige Oplader blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Oplader: