Du er landet på Batterioplader.dk, det helt rigtige sted at finde batteritester. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle batteritester tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Telwin digital batteritester

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Globaltools.

Her kan “Telwin digital batteritester” fås til 877,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
DIGITAL BATTERY TESTERIntelligent digital tester bruges til at verificere ladetilstand og begynde nuværende kapacitet på 12V batterier (WET, GEL, AGM, VRLA).
Det er meget kompakt, praktisk, nem at bruge og giver operationer uden at frakoble batteriet fra…

Se hos Globaltools ❯❯

2: Digital Batteritester, Universal

  • Dagens pris: 89,- kr.
  • Fundet hos Alabazar

Anden anbefaling har vi fundet hos Alabazar, hvor du kan købe Digital Batteritester, Universal til kun 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Universal batteritester med digitalt display.Passer til stort set alle standardbatterier fra 1,2-4,8V og derudover til 9V batterier.Batteritesteren bruger ikke selv batterier.  …

Se hos Alabazar ❯❯

3: Lade- og batteritester

  • Dagens pris: 108,- kr.
  • Fundet hos Alabazar

Næste anbefaling er “Lade- og batteritester”.

Dagens bedste tilbud på “Lade- og batteritester” har vi fundet hos Alabazar hvor prisen lige nu er 108,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant lille USB batteri- og ladetester.Viser ladespænding og strøm, og måler, hvor meget kapacitet i mAh, der er ladet på batteriet.Måleren indeholder 10 hukommelsespladser….

Se hos Alabazar ❯❯

4: Batteritester – LCD display (46246)

Sidste produkt på vores liste er Batteritester – LCD display (46246) som vi har fundet til 75,- hos PlusLED.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Batteritester med LCD skræm Denne batteri tester kan aflæse og måle på de fleste gængse batterityper.
Det er super smart at benytte sig af denne form for tester, da man hurtigt kan teste om det batteri man overvejer at bruge overhovedet er i god stand.
Du…

Se hos PlusLED.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste batteritester i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse batteritester:

Dyreste Batteritester på listen er Elma Instruments Elma ACT612 batteritester fra Proshop.dk med en pris på 3389.00. Billigste udvalgte Batteritester er Varta batteritester LCD digital som du kan købe for 71.50 hos WATTOO.DK. Forskellen på de to priser er 3317.5 kr. – de 4 Batteritester vi har fundet koster i gennemsnit 2298.3 kr.
Ovenstående Batteritester data og priser er hentet fra 11 butikker (Globaltools, Alabazar, PlusLED.dk, Proshop.dk, Hjemmets, Specialkamera.dk, Carlab.dk, vvs.dk, WATTOO.DK, Toolworld.dk, Marineudstyr.dk). Alle Batteritester tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Batteritester guides:

Fandt du ikke det rigtige Batteritester blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Batteritester: