Du er landet på Batterioplader.dk, det helt rigtige sted at finde batteriboks. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle batteriboks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nuprol Batteriboks, Grå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Handelshuset Aulum.

Her kan “Nuprol Batteriboks, Grå” fås til 119,- kr.

Se hos Handelshuset Aulum ❯❯

2: LED lommelygte på 2000 Lumen med batteriboks til 3 x AAA batterier

Anden anbefaling har vi fundet hos Easy-light.dk, hvor du kan købe LED lommelygte på 2000 Lumen med batteriboks til 3 x AAA batterier til kun 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LED lommelygte på 2000 lumen med batteriboks til 3 x AAA batterier er vores kraftfuld LED lommelygte “Ranger” som lyser over 200m – den har mulighed for at lyse genstand op på lang afstand hvilket gør den til en af markedets bedste LED håndlygter.  Perfek…

Se hos Easy-light.dk ❯❯

3: FMA PEQ batteriboks, Tan

Næste anbefaling er “FMA PEQ batteriboks, Tan”.

Dagens bedste tilbud på “FMA PEQ batteriboks, Tan” har vi fundet hos Handelshuset Aulum hvor prisen lige nu er 119,- kr.

Se hos Handelshuset Aulum ❯❯

4: FMA PEQ batteriboks, Sort

Produkt nummer 4 på vores “batteriboks-liste” er FMA PEQ batteriboks, Sort som du lige nu kan købe for 119,- hos Handelshuset Aulum

Se hos Handelshuset Aulum ❯❯

5: Oras batteriboks for 6150G & 6150F 199417V

Forhandlerens beskrivelse:
Oras Electra batteriboks 6V inklusiv batteri.
Passer til Electra armaturer, hvor batteriboks sidder ved tilslutningsslangerne….

Se hos WATTOO.DK ❯❯

6: Batteriboks med låserem

Sidste produkt på vores liste er Batteriboks med låserem som vi har fundet til 229,- hos ScandiHills.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Leveres komplet med låg samt rem til fastgøring….

Se hos ScandiHills.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste batteriboks i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse batteriboks:

Dyreste Batteriboks på listen er Batteriboks kraftig 590x660mm fra Marineudstyr.dk med en pris på 2595.00. Billigste udvalgte Batteriboks er Markslöjd Transformer 3,5v t/batteriboks som du kan købe for 74.75 hos vvs.dk. Forskellen på de to priser er 2520.25 kr. – de 6 Batteriboks vi har fundet koster i gennemsnit 1147.75 kr.
Ovenstående Batteriboks data og priser er hentet fra 9 butikker (Handelshuset Aulum, Easy-light.dk, WATTOO.DK, VVSproffen.dk, Proshop.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, ScandiHills.dk, Marineudstyr.dk). Alle Batteriboks tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.